Specialist in ambitieuze en ondernemende carrières van topvrouwen


Hello topvrouw, jij verdient een luxueuze business bootcamp in het prachtige MARBELLA. Met een selecte mastermindgroep van professionele vrouwen er even helemaal uit en werken aan jouw next level in je bedrijf en in je leven. Ik nodig je uit om mijn gast in Marbella te zijn en de puls van mogelijkheden en inspiratie te ervaren. Er gaat weinig boven sparren over je business met gelijkgestemden in een prachtige omgeving. Deze dag is alleen geschikt voor een ster in haar vakgebied, een professional. 

Tijdens de bootcamp ga je aan de slag met onderwerpen over MINDSET, LEADERSHIP & VISIBILITY. Je krijgt een 1:1 coaching sessie cadeau met Jennifer Camron en een Hatha yoga sessie van yogadocent Sharmila Dewkinandan. 

Hatha Yoga gebruikt de adem om een bewuste verbinding te creëren tussen het lichaam en de geest, zodat zij als één functioneren en jij een hoger niveau van zijn kunt bereiken. In de yogales gaan ademhaling, meditatie en de yogahouding hand in hand. Het resultaat is een hogere sensitiviteit, die je in staat stelt gemakkelijker af te stemmen op dat wat voor jou is bestemd. 

We eindigen deze exclusieve dag met topfotograaf Arti Nokhai die aanwezig is om jouw mooiste IK vast te leggen. 

Blok nu je agenda zaterdag 10 november 2019.

Luxury Business Bootcamp in Marbella

A luxury business bootcamp. Ken je al die conferenties die worden gehouden door zeer grote bedrijven waar ze hun topmedewerkers naar een locatie vliegen en de hele dag door vergaderingen houden? Alles om de top naar een nog hoger niveau te brengen. 

Waarom heb je een business bootcamp nodig?
Gun jezelf een luxery business bootcamp. Het nemen van mijn luxe business bootcamp brengt je op nieuwe perspectieven en ideeën. Je start met een kritische blik om het bedrijf van top tot teen kritisch opnieuw te bekijken en je gaat vol ideeën, energie en inspiratie terug naar de businesswereld die op jou wacht.

Wat doen we tijdens onze luxury business bootcamp?
Dit is jouw tijd van transformatie voor je bedrijf, waar je kritisch naar je doelen en doelstellingen kijkt om te zien of je op het goede spoor zit of dat je je op nieuwe dingen moet richten. 

A luxury business retreat is your time for planning on a high level!

MINDSET. LEADERSHIP. VISIBILITY.

Je wordt ontvangen in Marbella door Jennifer Camron met een mooi welkomstpakket. 

Het programma ziet er als volgt uit:
 • In een groepssetting van fantastische, fascinerende en gelijkgestemde vrouwen krijg je masterclasses om je meer inzicht te geven in je mindset, leiderschap en zichtbaarheid. 
 • Je gaat terug naar de basis om je missie- en visie te bekijken, je persoonlijke presentatie en hoe je klantenpakket uit te breiden.
 • Persoonlijke en op maat coaching van Jennifer Camron. Deskundig advies over jouw bedrijfsontwikkeling en bedrijfsstrategie. 
 • Met de andere zakenvrouwen kun je jouw successen, groei of obstakels delen.
 • Uiteindelijk is dit de unieke ervaring om je kijk op het leven en je business naar een hoger niveau te brengen.
 • Bovendien ontvang je de BDforWomen high performance plan voor een epische transformatie.

Inhoud van MINDSET:

We starten met een business yoga en vervolgen de ochtend met een volledige persoonlijkheids- en bedrijfscan om blokkades te verwijderen, problemen op te lossen en kansen te identificeren.
 1. De kracht van een vrouw en wat nodig is om een ​​vrouwelijke ondernemer te zijn 
 2. Identificatie van je unieke vaardigheden
 3. Bouw een visionaire organisatie!
Voordat je het weet, is het tijd om te lunchen. We resetten en gaan terug voor de tweede helft van onze werkdag. Verwacht meer dan alleen ideeën en inspiratie, maar implementatie en strategieën die tegen het einde van onze dag samenkomen.

Inhoud van LEADERSHIP:
 1. Effectieve strategische vraagstukken
 2. Organisatie ontwerp en optimalisatie
 3. Effectieve leiderschap en delegatie strategieën

Inhoud van VISIBITLITY:
JE BENT EEN VROUW MET EEN UITZONDERLIJKE VISIE. Je grote visie doet je beven op je hakken (of sneakers!). Je bent een vrouw die verandering wil creëren, of eigenlijk de verandering wil ZIJN. Je wilt stiekem in de LINDA staan. Je wilt een best verkopend boek met je naam op de omslag. Je hart maakt een sprongetje wanneer Oprah spreekt. Er is een zacht gefluister in je oor dat zegt: "Dat zou ik kunnen zijn."
Je ziet visioenen van tijdschriften en hoort jezelf praten in een radioprogramma. SAY WHAT ... WIE is deze vrouw? JIJ BENT DEZE VROUW!
 1. Bouw een merkstrategie
 2. Krijg volledig inzicht in jouw ideale klant, inclusief hun pijnpunten, uitdagingen en kopersgedrag;
 3. Jouw mooiste IK vast laten leggen door topfotograaf Arti Nokhai
Trek je terug uit je normale werkruimte. We gaan aan de slag in Marbella. Het is prima om in een ander land en andere omgeving de tijd te nemen om aan jouw bedrijf te werken.

Een arbeidspsycholoog & selfmade businesswoman met meer dan 15 jaar ervaring in de coachingbranche. 

Ik help ambitieuze vrouwen in de transformatie van hun lifestyle en carrière.

De vrouwen die de laatste bootcamp hebben bijgewoond zijn niet anders dan jij. We beginnen allemaal ergens, en je hebt zelf de keuze om ja tegen jezelf te zeggen en de ervaring op hoog niveau te claimen die je verdient.

Gun jezelf de tijd om in deze luxueuze, vrouwelijke ruimte te zijn, in de energie van andere gedreven vrouwen.

Ik ben blij je te mogen ontvangen in Marbella en ervoor te zorgen dat je nu niets minder dan je echte waarde gaat manifesteren.


Registreer je voor 1 oktober 2019 om ook 2 fantastische bonusgeschenken te ontvangen voor een exclusieve prijs!

DIT IS WAT JE KRIJGT

BONUS #1

60 minuten 1:1 coaching call inclusief het afnemen van 3 assessment
Ter waarde van € 297,-


BONUS#2

50% korting op het exclusieve 1:1 coaching programma 

The Diamond Mentorship ter waarde van € 6.000,-

Totale waarde = € 3.297,-


LUXURY BUSINESS BOOTCAMP IN MARBELLA

Bestel nu en voor de speciale prijs van:

***Deze prijs is exclusief 21% BTW en je reis- plus verblijfskosten.