Personal en Life coaching

Over Chareen Soekardjo, Personal & Life Coach

Ik ben Chareen Soekardjo, eigenaar van De Nieuwe Vrouw, 36 jaar en woonachtig in Amstelveen met mijn partner en 2 kinderen. In de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en verslavingszorg (VZ) heb ik o.a. gewerkt als behandelaar, preventiewerker, projectleider en persvoorlichter. Op 20-jarige leeftijd behaalde ik mijn Bachelor of Social Work en ben direct aan het werk gegaan. De GGZ en VZ werd voor 15 jaar lang mijn broedplaats om vele dromen waar te maken. Ik heb altijd de drijfveer gehad om te groeien, op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Dit doe ik door mezelf elke keer uit te dagen en te blijven investeren in mezelf. Want als ik doe wat ik leuk vind, dan ervaar ik vrijheid elke dag opnieuw. Daar ben ik dankbaar voor, want in het leven is niets vanzelfsprekend.

Mijn kinderen zijn mijn geluk! Ik hou van lekker eten, erop uit gaan, van mediteren tot dansen in de club. Van een chaletje in het bos tot een villa op een eilandje. Ik probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen, werk en priv√© in balans te brengen en goed voor mijzelf te zorgen in alle opzichten.               

Ik geloof erin dat alle vrouwen dat kunnen! Iedereen kan De Nieuwe Vrouw worden. Mijn levensmotto is dan ook; leer van gister, leef vandaag & hoop voor morgen.