Aanmelden event & designing
Euridice Walker, eigenaar van EW Event Designing is gespecialiseerd in het waarmaken van de wensen van haar klanten. Euridice levert glamour, sfeer en een hoge kwaliteitsstandaard maar is ook zeer bereikbaar/ betaalbaar voor het grote publiek. Binnen uw budget concretiseert Euridice uw droomevent en gaat vaak ook een stapje verder. “You’ve asked for less, but EW Event Designing gives you more!”

Het proces is simpel; een samenspel van de klant en een ervaren organisator. In een initieel gesprek helpt Euridice met het concretiseren van de wensen. Aan welke eisen moet het event voldoen en wat zijn de prioriteiten binnen het budget. Vervolgens wordt er een stappenplan opgesteld en wordt het concept verwezenlijkt. EWED is een no–nonsense evenementenbureau met een gedegen trackrecord en jarenlange ervaring. We staan voor open communicatie, zoeken samen met de klant altijd naar de juiste oplossing en zijn niet bang voor een flinke dosis stress. Ook al verzorgt  EWED het event compleet, blijft de klant in charge!

What
Met een hoog niveau van service, creativiteit en verscheidenheid organiseert EW Event Designing:

- Evenementen van A tot Z. Op verzoek én op maat voor particulieren en bedrijven.
- Kinderentertainment met een pedagogische basis.
- Life Style Empowerment (Metamorphosis). Bijvoorbeeld door eigen concepten als ‘Release the Queen in me’.
- Eigen haarlijn en personal branding: helpt particulieren en bedrijven bij het ontwikkelen van een professioneel voorkomen.