Een gratis strategiegesprek


Tijdens deze vrijblijvende online sessie krijg je marketing-, verkoop- en inkomstenstrategieën van mij. We bespreken zaken waar je tegenaan loopt. of juist succesvol in bent. Als volwaardige sparringpartner denk ik met je mee over de vragen, kansen, uitdagingen en/of blokkades waar jij tegenaan loopt en stel ik je kritische vragen. 

Het maakt niet uit in welke fase van ondernemen je zit, of je nu een starter bent of al jaren onderneemt. Ik denk met je mee over de vragen, kansen, uitdagingen of blokkades waar jij tegenaan loopt. Plan je gratis strategiesessie en kom erachter wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Vul deze aanvraag in en we zullen een afspraak met je inplannen.

Het is mogelijk dat ik je ondersteun bij bij het ontwikkelen van een ‘ondernemersplan’.

Om succesvol te zijn heb je een sterke motivatie, toewijding en vooral elkaar nodig. Mijn doel is om jou als ondernemende vrouw te blijven ondersteunen in je ontwikkeling naar een succesvol eigen bedrijf. Ik zie het dan ook niet als mijn verdienste. Nee, ik zie het als een eer dat jij mij vertrouwt om je te helpen het beste uit jezelf en uit je bedrijf te halen.

Prijs: € 247,= excl. btw,

Klinkt dit interessant voor jou? Stap binnen in mijn kantoor and let's do beautiful business together.

Vervolg traject

We bespreken jou als entrepreneur, je marketingstrategie en andere gegevens van jouw bedrijfsverleden, heden en toekomst.

Dit is wat je krijgt:

  • 1 sessie van 90 minuten
  • 2 sessies van 45 minuten
  • Ik help je in drie sessies hoe je een onderscheidende positie in de markt inneemt en naamsbekendheid opbouwt, hoe je zonder enige acquisitie een geweldige klantenkring en omzet creëert, hoe je je inkomen enorm laat stijgen en hoe je je business opbouwt met superslimme marketing- en ondernemersskills.
  • Je kunt ervoor kiezen de sessies af te sluiten en te vieren met een high tea in het luxueuze Amstel Hotel.

Modules:

1: Jouw doelen vertalen naar processen en taken

2: De kunst van het succes

3: Personal branding en presentatie

4: CASH methode. Werken met sales strategieën die voor het genereren van (meer) inkomsten en groei zorgen.

Je kunt ervoor kiezen om de 3 sessies af te sluiten met een high tea, zodat je 1 op 1 vragen kunt stellen aan Jennifer Camron. We vragen een meerprijs van € 149,-