Specialist in ambitieuze en ondernemende carrières van topvrouwen

The founder and owner

Business Development for Women en BDforWomen Executive Search zijn opgericht door Jennifer, een vrouw die met vallen en opstaan zelf heeft geleerd om succesvolle bedrijven op een fijne manier te combineren met het moederschap. Ze is al ruim 20 jaar ondernemer. Ze is een HR manager, arbeidspsycholoog, headhunter, spreker en een businessmentor. 

Als arbeidspsycholoog houd ik me bezig met de mens in relatie tot haar werk en werkomgeving. Ik ondersteun je bij je loopbaan "weer" op te pakken. Ik ga op zoek naar de psychologische kern van het probleem, zoals een te hoge werkdruk, verveling in een functie of geen klik met collega's. Hierna kan ik door middel van bijvoorbeeld coaching, training of loopbaanadvies ervoor zorgen dat mijn cliënt weer plezier krijgt in haar werk, of de overstap maakt naar een andere, beter passende functie.


Mijn succesdroom
Business Development for Women en BDforWomen Executive Search zijn mijn succesdromen die werkelijkheid zijn geworden. Ik geloof in de empowerment van en door vrouwen, die uitgaan van eigen kracht en die elkaars kwaliteiten benutten. Hard werken is nodig om je doel te bereiken, maar genieten van het leven net zo. Als het samen kan, voel ik mij in mijn element. Om succesvol te zijn heb je een sterke motivatie, toewijding en vooral elkaar nodig. Mijn missie is om duizenden vrouwen te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en hun carrière.

Ik geloof dat ik op deze planeet ben gezet om vrouwen te helpen, in het vervullen van hun zakelijke doelen. In de afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen geholpen met het bereiken van hun doelen in hun carrière, zowel landelijk als internationaal. 

Door mijn achtergrond heb ik een solide basis gecreëerd in alles wat ik doe. Ik weet hoe belangrijk het is om psychologische inzichten toe te passen voor een beter management van je bedrijf.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou. Ik organiseer masterclasses, female business retreats, en één op één coaching sessies. 

Ik ondersteun vanaf het begin van je ondernemerschap en in elke opvolgende fase. Samen zorgen we ervoor dat je de meest voorkomende valkuilen en uitdagingen van het ondernemerschap de baas kan zijn. 

Ik ondersteun je niet alleen op inhoudelijk en praktisch vlak, maar begeleidt ook op mindset. Ik help je bij het herkennen van gedragspatronen, en helpt je deze te doorbreken en zo het beste uit jezelf te halen.


Ik werd geïnspireerd om te schrijven over "jouw droom werkelijkheid maken", omdat het nu het beste moment is voor vrouwen om meer controle te krijgen over onze financiële onafhankelijkheid, het omhoog tillen van onze business en onze carrières zonder excuses! Hoewel er grote stappen zijn gezet, zijn vrouwen nog steeds in de minderheid van macht in winst, leiderschap en bedrijfsinkomsten.

Dus, wat houdt vrouwen tegen van het verwezenlijken van hun passie, meer rijkdom en succes?

Als je merkt dat je ...

  • Dolgraag jouw succesdroom wil verwezenlijken, maar twijfelt aan jezelf
  • Niet weet hoe groot je zelfvertrouwen in je succesdroom is
  • Niet weet hoe je jouw droom realiseert
  • Deuren wil openen die je altijd gesloten houdt
Nou, je bent niet de enige. En NU kun je dit voorgoed veranderen!
  • Praat jezelf je succesdroom niet uit je hoofd. En laat het je niet uit je hoofd praten!
  • Heb een rotsvast vertrouwen en geloof in jezelf.
  • Overwin je angsten.

Met mijn E-book wil ik je inspireren en motiveren. Dit is de reden waarom ik blij ben om je mijn e-book GRATIS te geven. Klik hier en ontvang je e-book meteen.

  Ik geloof in de empowerment van en door vrouwen. Ik hoop je te mogen inspireren, motiveren en ondersteunen bij het behalen van je succesdroom. Samen kunnen wij die uitdaging aangaan! Hoe gaan wij deze uitdaging aan? Ik heb een manier gevonden hoe mijn passie werkt binnen mijn bedrijf.