Business Yoga

Over Petra Buninga, Business Yoga Coach & Teacher

Ik ben Petra Buninga, happy single en ik woon inmiddels alweer 10 jaar, in een fijn appartement, in Amsterdam. Ik leid een interessant gecombineerd leven van zelfstandig ondernemer in de recruitment en aan de andere kant ben ik Yoga Coach en Teacher. Twee totaal verschillende beroepen die ‘Verbinding’ met elkaar gemeen hebben.
De yoga welke ik praktiseer is Kundalini Yoga, jaren geleden ontdekte ik deze dynamische vorm van yoga en ik werd enorm geraakt door de combinatie van beweging & rust, de krachtige meditaties & en de rijke diepe stiltes en het chanten van mantra’s, die deze vorm van yoga kenmerkt.
Het is een vorm van yoga die alles in zich heeft en waar je direct voelt dat het iets met je doet.

Na het afronden van de erkende Teacher Training Level 1 en Kundalini Yoga Coaching training ben ik direct gestart met het geven van yogalessen en coaching sessies. De coaching sessies zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar doelen kracht wil bijzetten door het regelmatig beoefenen van yoga.
Kundalini Yoga is voor mij niet het ‘in je kracht staan’. Het moment dat je volledig uit je comfort zone gaat en ervaart waar het in essentie voor jou om draait, daar gebeurt de transformatie.
In mijn lessen wil ik je dan ook uitnodigen om volledig in het NU te zijn, met aandacht en liefde voor jezelf zodat je jouw eigen authentieke kracht kan ervaren, en gebruiken.
Ook geeft het mij spirit en moed om de uitdagingen van het dagelijkse (zaken) leven aan te gaan. Hoe groot de uitdaging ook is, door de Kundalini kom ik altijd weer thuis in het nu en in mijn lichaam.

Ik ben dan ook vereerd dat ik dit met jou mag delen.