De programma's van Business Development for Women zijn intens, geconcentreerd en vereisen meer dan 100% inzet van jou. Ontdek de geheimen, de vaardigheden en mijn ervaringen. Stel je voor: een aantal uren investeren in het absorberen van nieuwe ideeën en informatie voor jouw bedrijf. Ik garandeer je, het zal je inspireren en je bedrijf naar de next level brengen!
Stap binnen in mijn kantoor and let's do beautiful business,

Liefs, Jennifer

Consultancy

Business sessie


Je bent je bedrijf gestart, omdat je houdt van wat je doet en je bent ECHT goed in je vakgebied (wees niet bescheiden, je weet dat het waar is!). Je bent slim en gemotiveerd, je hebt al wat successen behaald maar met consistente resultaten.

Dus je bent op zoek naar een sparringpartner om de volgende stappen te nemen en specifiek de 'hoe-het-te-behalen'.

Je bent bij mij aan het het juiste adres! Ik laat je door assessments zien hoe jij talenten nog beter kan inzetten en meer omzet kunt genereren


Silver

One-Day Business Bootcamp


Een veelbelovende dag. Samen met mij en mijn business partners focussen wij ons helemaal op jou en je bedrijf.  
Je krijgt onze onverdeelde aandacht op deze volledige dag van inspiratie. In de ochtend zullen we de uitdagingen en kansen waar jouw bedrijf op dit moment tegenaan loopt, bespreken. We kijken naar je inkomsten, winsten, teamopbouw en eventuele andere gegevens van jouw bedrijfsverleden, heden en toekomst. Tegen de tijd dat we klaar zijn, krijg je een geheel nieuwe kijk op je bedrijf,  je plannen,  je doelen en je unieke weg om ze te bereiken.


Gold

Retreat Weekend


Voor ons Retreat Weekend nodigen wij jou uit om onze gast in Hotels van Oranje te zijn en de puls van mogelijkheden en inspiratie te ervaren. Er gaat weinig boven sparren over je business en wakker worden aan het strand. De frisse wind, het geluid van de golven en de zilte geur van de zee vindt iedereen heerlijk. Dit weekend is alleen geschikt voor een ster in haar vakgebied, een professional:
  1. ze is niet in staat een maandenlang programma af te nemen;
  2. heeft grote doelen en mogelijkheden, 
  3. weet heel goed wat ze wil!