SEEDS OF SUCCES

We bespreken jou als ondernemer, je marketingstrategie en andere gegevens van jouw bedrijfsverleden, heden en toekomst.

Je bent je bedrijf gestart, omdat je houdt van wat je doet en je bent ECHT goed in je vakgebied. Je bent slim en gemotiveerd, je hebt al wat successen behaald maar met consistente resultaten. Dus je bent op zoek naar een sparringpartner om de volgende stappen te nemen en specifiek de 'hoe-het-te-behalen'.

Dit is wat je krijgt:

  • 1 sessie van 90 minuten 
  • 2 sessies van 45 minuten
  • Ik help je in drie sessies hoe je een onderscheidende positie in de markt inneemt en naamsbekendheid opbouwt, hoe je een klantenkring en omzet creëert, hoe je je inkomen laat stijgen en hoe je je business opbouwt met goede marketing- en ondernemersskills.
  • Je kunt ervoor kiezen de sessies af te sluiten en te vieren met een high tea., zodat je 1 op 1 vragen kunt stellen aan Jennifer Camron. We vragen een meerprijs van € 149,- excl. BTW

Prijs € 579,- exclusief btw en exclusief de kosten van de high tea

Succesvol ondernemen is niet alleen afhankelijk van het beste idee of een groot marketingbudget. En ook niet altijd van de hoeveelheid kennis en ervaring. Succesvolle bedrijven hebben één ding gemeen. Ze hebben een duidelijke focus en een goed plan. Succes vindt zijn oorsprong in keuzes maken. Kiezen voor die zaken die succes brengen.