ASSESSMENT & DEVELOPMENT

Als arbeidspsycholoog houd ik me bezig met de mens in relatie tot haar werk en werkomgeving. Ik ondersteun je bij je loopbaan "weer" op te pakken. Ik ga op zoek naar de psychologische kern van het probleem, zoals een te hoge werkdruk, verveling in een functie of geen klik met collega's. Hierna kan ik door middel van bijvoorbeeld coaching, training of loopbaanadvies ervoor zorgen dat mijn cliënt weer plezier krijgt in haar werk, of de overstap maakt naar een andere, beter passende functie.

Samengesteld pakket:

We starten wanneer de doelstelling of het plan van aanpak gedefinieerd is in een diepte interview. Vervolgens wordt een eerste assessment afgenomen dat zich richt op jouw leiderschapskwaliteiten en competenties. Daarnaast worden nog 2 assessments afgenomen die gericht zijn op je werkwaarden, je EQ en persoonlijkheid. 

Wat levert het je op:

  • Gemiddeld hogere prestaties
    Een Assessment draagt bij aan het voorspellen van de arbeidsprestatie, vooral intelligentie, conscientiousness en integriteit spelen daarbij een rol. 
  • Beter benutten van talent
    Het zelfinzicht neemt toe waardoor het beschikbare talent beter kan worden ingezet. Zo kun je je maximaal ontplooien.
Prijs: € 299,= excl. btw,

Assessment op maat

Onze assessments worden uitgevoerd binnen de context van uw business en in lijn met de specifieke rol en het niveau. Ik gebruik daarbij mijn ervaring in gedragsanalyse, cognitieve tests, diepte interviews en loopbaanontwikkeling. Bij het beoordelen van mensen kijk ik naar jouw competenties en naar het potentieel om de strategie tot een succes te maken. De strategie is zowel vertrekpunt als einddoel.

Prijs op aanvraag

Klinkt dit interessant voor jou? Stap binnen in mijn kantoor and let's do beautiful business together.

Het maakt niet uit in welke fase je in je carrière bent. Ik denk met je mee over de vragen, kansen, uitdagingen of blokkades waar jij tegenaan loopt. 

Vul deze aanvraag in en we zullen een afspraak met je inplannen.

Vervolg traject

We bespreken jouw bedrijfsverleden, heden en toekomst.

Dit is wat je krijgt:

  • 1 sessie van 90 minuten
  • 2 sessies van 45 minuten
  • Je kunt ervoor kiezen de sessies af te sluiten en te vieren met een high tea, zodat je 1 op 1 vragen kunt stellen aan Jennifer Camron. We vragen een meerprijs van € 98,- excl. BTW
Prijs: 579,- excl. BTW