Over Arti Nokhai, ICT & Business Coach

Mijn naam is Arti Nokhai en ben gepassioneerd over een paar dingen in mijn leven waaronder familie, patisserie en fotografie.

In mijn dagelijkse werk houd ik me graag bezig met Artificial Intelligence waarbij ik organisaties inspireer en adviseer over AI en hoe zij een eerste stap kunnen maken. Dit is een vrij nieuwe technologie en houd me daarom ook intern bezig met business development, marketing en sales. Ik zorg voor innovatieve oplossingen bij organisaties.  Omdat IT en innovatie niet meer weg te denken is, help ik je graag meedenken in jouw journey en geef je tips/tricks wat je kunt doen dat bij je business werkt. In de praktijk merk ik dat het hebben van IT componenten een cruciaal onderdeel is van je onderneming. Zonder de juiste social exposure wordt slecht gevonden, zelfs als je een excellente netwerker bent, is het nodig om je exposure op orde te hebben. Als het goed is heb je namelijk zelf geen tijd meer om veel te netwerken.  

In een workshop gaan we samen een aantal stappen doorlopen door middel van ‘design thinking’. Dit gaat je helpen om tot creatieve en leuke ideeën te komen die in de praktijk uitvoerbaar zijn of die door middel van een prototype nader uitgewerkt moeten worden. Aan het eind van de workshop heb je voor jezelf in kaart gebracht hoe jij AI in zou kunnen/willen zetten.

IT en innovatie