BDforWomen Academy

Succesvol ondernemen is niet alleen afhankelijk van het beste idee of een groot marketingbudget. En ook niet altijd van de hoeveelheid kennis en ervaring. Succesvolle bedrijven hebben één ding gemeen. Ze hebben een duidelijke focus en een goed plan. Succes vindt zijn oorsprong in keuzes maken. Kiezen voor die zaken die succes brengen.


Seeds of succes

Je bent je bedrijf gestart, omdat je houdt van wat je doet en je bent ECHT goed in je vakgebied (wees niet bescheiden, je weet dat het waar is!). Je bent slim en gemotiveerd, je hebt al wat successen behaald maar met consistente resultaten. 

Dus je bent op zoek naar een sparringpartner om de volgende stappen te nemen en specifiek de 'hoe-het-te-behalen'. 

Als coach ondersteun ik je bij strategische vraagstukken, kansen, uitdagingen en/of blokkades waar jij tegenaan loopt.

Duur: 

1 online sessie van 90 minuten

2 online sessies à 45 minuten

I am my business

Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wie ben jij als persoon? Wat zijn je bedrijfsverwachtingen en doelen?

 • Ik help je bij het (her)ontdekken van jouw kracht, die we vertalen naar de ziel van je bedrijf
 • We werken keihard samen aan het uitbreiden en verduidelijken van je boodschap en mediastrategie.
 • hoe je een onderscheidende positie in de markt inneemt en naamsbekendheid opbouwt, 
 • hoe je een geweldige klantenkring en (meer) omzet creëert, 
 • hoe je jouw business opbouwt met slimme marketing- en ondernemersskills.
Duur: 6 maanden

The Diamond Mentorship

De kracht van privécoaching, op maat ondersteuning en begeleiding is enorm effectief om grote resultaten te behalen in jouw bedrijf.  

We zullen de uitdagingen en kansen waar jouw bedrijf op dit moment tegenaan loopt onder de loep nemen en de transformatie inzetten waar nodig! Je krijgt een geheel nieuwe kijk op je bedrijf,  je plannen en je doelen. Dit is wat je krijgt:

 • 14 sessies en 2x kosteloos evaluatiegesprekken
 • 1 hele dag 1:1 intensief 
 • Elk kwartaal 1:1 in person à 2 uren
 • 10x 1 uur sessie via Zoomcall
 • 5 emergency calls Jennifer
Duur: jaarprogramma

Business Lunch with Jennifer

Klaar om je verbonden te voelen met collega Business Ladies? Een Ladies lunch op een luxueuze plek waar je boordevol kennis en inspiratie opdoet. Er is geringe plek voor deelname.

 • 1x in het kwartaal organiseer ik een Business Lunch with Jennifer, met voorafgaand een Masterclass van 2 uur.
 • Bij elke business lunch is een interessante gastspreker aanwezig.
 • We starten de meet-up met een business gerelateerde Masterclass van 2 uur. Hierbij ontvang je een werkboek.
 • Na de Masterclass genieten we van een luxueuze lunch.
 • Tijdens de lunch kun je brainstormen, discussiëren en informeel netwerken met iedere voor jou interessante Business Lady.
 • De Business Lunch is alleen bestemd voor de resultaatgerichte Business Lady die persoonlijk & professioneel wil groeien.
 • Inspireren, geïnspireerd worden en elkaar versterken.

De volgende business lunch is in Amsterdam. Locatie staat vermeld in je persoonlijke uitnodiging. 

Kosten: € 98,=

EMPIRE FOR WOMEN IN LEAD

Met ons programma Women in lead willen wij in 2025 meer dan 100.000 empoweren en ondersteunen in financiële onafhankelijkheid. Dit programma doe ik in samenwerking met mijn partner coaches en trainers.

Onze purpose: vrouwen in staat stellen een duurzame toekomst op te bouwen, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

Ons doel: een systeem leveren, waarbij mentorschap en training samen met producten en diensten worden gecombineerd, waardoor vrouwen bedrijven van duurzame waarde kunnen opbouwen en de economische en maatschappelijke vooruitgang kunnen creëren die de wereld wenst.


Wat anderen zeggen

 
Jennifer is echt inspirerend. Ze kon me helpen mijn gedachten en ideeën te structureren en drong erop aan dat ik begon te handelen. Haar passie is duidelijk, ze geniet ervan anderen te helpen hun dromen te verwezenlijken, hun beste leven te leiden. Blijf de wereld inspireren Jennifer! Je bent een bron van aanmoediging en een grote mentor voor mij en ik waardeer alles wat je hebt gedaan. Ik raad Jennifer aan, aan een ondernemer die op weg is naar succes.
Lyanda Pinas -Brightly Management Support-
Omdat het Jennifer's voornaamste zorg is om mensen te leren geloven in zichzelf en succes te vinden, wist ik dat ze succesvol zou zijn. Ze is niet een prater maar doet het ook echt. Als je Jennifer langer dan vijf minuten ontmoet, weet je precies waar ik het over heb. Ze is mooi, grappig, cool en inspirerend zonder schijnheilig te zijn. Kortom, ze is een geweldig persoon om mee te werken.

Annett Hauczinger
-Stervensbegeleiding Annett Hauczinger-
Het was geweldig om Jennifer te leren kennen, zowel de zakenvrouw als de persoon. Ze is zowel voor en achter de camera hetzelfde, Persoonlijk één op één of voor een grote groep, ze is een geweldige dame met een mooi hart dat zoveel mensen dagelijks inspireert. Als je de kans hebt om met Jennifer te werken, sta je voor een ervaring van je leven.
Cristina Idalia Salvado -Idalia Beautycenter-
"Ik hou van de BDforWomen Community waarin ik me bevind. Het delen van informatie, kennis en ervaring met gelijkgestemden is geweldig en ik denk dat er veel werd nagedacht over hoe de deelnemers worden geselecteerd. Jennifer bent een ware inspiratiebron voor mij.

Client BDforWomen