Events


Het Genius Women Event zal een aantal van briljante en innovatieve vrouwen samenbrengen om actuele trends, leiderschap, branding en hoe te onderscheiden in de steeds veranderende wereld van ondernemers te bespreken.

Tijdens dit event leer je de waardevolle inzichten van topvrouwelijke ondernemers in hun sector. Jennifer Camron leidt je door haar kenmerkende 10 rules every Fempreneur should know and practice.

Aan het einde van de dag heb je geleerd:
Hoe je te onderscheiden in deze zeer drukke markt
Hoe positioneer je jezelf als een leider en expert in jouw branche
Hoe je jouw bedrijf opschaalt en het juiste team bouwt
Hoe je innovatief kunt zijn in jouw niche
Hoe je jouw tijd en talent beter kunt benutten, zodat je veel meer geld kunt verdienen en tegelijkertijd meer mensen kunt helpen

Dit intieme evenement is een plek om geïnspireerd te raken, te leren van geweldige vrouwen die de weg hebben gesmeed.

Xx Jennifer

Save the date:

Donderdag 13 september 2018 van 10.00 - 15.00 uur, inclusief Lunch with Jennifer
Early-bird ticket € 49,= Normale prijs is € 98,=


Alles in geregeld! 17 mei 2018 Lunch with Jennifer is een date. Ik ben de uitdaging aangegaan met mijn girl! en Healthcoach Ilja de Haan om met 50 vrouwen tegelijkertijd te lunchen. Iedereen die heeft aangegeven mij te helpen mijn uitdaging te halen, mag mij nu een mail sturen: j.camron@bdforwomen.nl
Ik heb gezorgd voor een goed gevuld en informatief programma tijdens de lunch. Mijn goede vriendin en advocaat Babs Dubois-van Kleef zal ons uitgebreid informeren en vertellen over de (Privacy) AVG-wet dat 25 mei een feit wordt.
My close friend, business partner en eventmanager Euridice Walker zal haar event ‘Release the Queen in me’ presenteren. Eén van ons maakt kans op een GOLDEN ticket voor een complete lifestyle/empowerment metamorfose, including make-up en fotografie t.w.v. € 1495,=

Als ik de challenge win, zal Ilja 5x een healthsessie t.w.v. €97,= verdelen! Leuke prijzen, een goed gevulde goodybag t.w.v. €100,=, een fotograaf, because I love making pictures ;-) en lekker eten! Jij helpt me toch om mijn CHALLENGE te winnen, zoals beloofd!! Meld je nu aan op j.camron@bdforwomen.nl Je ontvangt de private invitation met het adres.

Uiteraard zit er een klein prijskaartje aan dit alles van € 34,95

Veel liefs
Jennifer


CHALLENGE ACCEPTED

In een gesprek over uitdagingen... zegt mijn goeie vriendin Ilja ineens tegen me: “Jen, ik durf te wedden dat het jou niet lukt om volgende maand met minstens 50 vrouwen tegelijk te lunchen”!

“Daag je mij nou echt uit Ilja”, zei ik. Nou dat lukt me echt wel!! Let maar op, volgende maand is er een LunchWithJennifer.

Jij gaat me hier toch bij helpen, lieve volger...

#challenge #accepted #lunchwithjennifer #ladyboss #fempreneur


Een paar jaar geleden, op een gewone avond, zat ik op mijn bank mijn werkdag af te sluiten. Net toen ik op het punt stond mijn laptop te sluiten, verscheen er een kleine rode "1". Nog een e-mail van een potentiële klant. Als Fempreneur is dat GOED nieuws. Nog een klant klopt op mijn deur? Ja graag! Laten we het vieren! Het krijgen van een klanten is de droom van elke ondernemer. Maar toen ik door de e-mail scrolde over het geweldige project waar de potentiële klant aan wilde werken, besefte ik iets: ik had ook grote ideeën. Ik wilde meer tijd spenderen om mijn eigen dromen tot leven te brengen.

Maar je vaardigheden en je grote idee zijn niet het enige dat je nodig hebt om een ​​succesvol bedrijf te starten. En ik ga je niet vertellen dat je een bedrijfsdiploma nodig hebt, of zelfs een hoop ervaring. Wat je nodig hebt, is een actieplan om NU te beginnen.

Zoals online bedrijfsdeskundige Hilary Rushford zegt, als je je idee niet binnen 1 maand hebt laten rollen, zul je het nooit doen. Dat betekent niet dat je in 30 dagen een omzet van $ 1 miljoen moet behalen - dit betekent dat je jouw voeten nat moet maken.


Deze 30!dagen durende bootcamp helpt je precies dat te doen. In de eerste week werk je enkele van de belangrijkste details achter jezelf en jouw bedrijfsidee, en hoe je het van de grond krijgt. En in de tweede en derde week, zul je zien dat ondernemen topsport is, hoe je een goede juridische basis legt, en natuurlijk in de laatste week hoe je het beste kunt onderhandelen, klanten binnen haalt en behoudt!

Natuurlijk heb je een Website nodig voor jouw bedrijf. Deze maken we kosteloos voor je!

Durf jij deze bootcamp aan? Meld je dan nu aan en start woensdag 4 april 2018!

Actieprijs van € 289,- excl. btw.