CAMRON Recruitment maakt deel uit van BD4Women BV en is gespecialiseerd in de werving & selectie van professionals met de focus op Gender Diversiteit. We brengen (top)vrouwen in contact met organisaties die openstaan voor meer Gender diversiteit. 


CAMRON Recruitment is een specialist in de arbeidsbemiddeling van hooggekwalificeerde vrouwen voor functies in de publieke en private sector, evenals organisaties zonder winstoogmerk. Met een professionele en consistente aanpak bewijzen wij een echte en betrouwbare business partner te zijn. Ons bureau ondersteunt organisaties bij de vertaling van hun strategie naar de werknemer en brengt teams in lijn met de doelstellingen van de organisatie.. Werving & Selectie is de kern van ons werk.


Een juiste balans tussen het aantal mannen en vrouwen op de werkvloer, in het management, de raad van bestuur en de raad van commissarissen maakt bedrijven effectiever en winstgevender. Stelt u zich eens voor dat u een echte stapsgewijze verandering in de mogelijkheden van uw mensen creëert. BDforWomen ondersteunt het streven om meer vrouwen op te nemen voor executive functies. 

 • CAMRON Recruitment biedt oplossingen aan voor recruitment en carrière management van hoogopgeleide vrouwen met als doel; het profileren van de vrouw op de arbeidsmarkt in high-end posities.
 • CAMRON Recruitment omarmt diversiteit en zet aan tot doen, hoe gaan we om met de verschillen (Inclusie)? Gedrag en waarden staan centraal op onze agenda. Het belang van diversiteit in de top van organisaties wordt steeds breder erkend. Als er alleen aandacht wordt gegeven aan diversiteit en niets wordt gedaan aan het verbeteren van de inclusie, dan is de kans groot dat er meer conflicten komen en dat ander talent weer uitstroomt.
 • Nederland heeft gekozen voor een wettelijk streefcijfer om een betere balans tussen mannen en vrouwen in bestuurlijke en toezichthoudende functies te realiseren. Wij ondersteunen het streven om meer vrouwen op te nemen voor executive functies.
 • Wij beschikken over een landelijk actief netwerk. Hierdoor vinden we snel de beste kandidaten op een gepaste en discrete manier.
 • CAMRON Recruitment stimuleert alle vrouwen om te ondernemen en zich te manifesteren op de arbeidsmarkt in leidinggevende (top) functies en als toezichthouders.

laat ons weten wie u nodig heeft

Werving & Selectie

Ons bureau ondersteunt organisaties bij de vertaling van hun strategie naar de werknemer en brengt teams in lijn met de doelstellingen van de organisatie.. Ons proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten is altijd in lijn met de doelstellingen van uw onderneming.

Detachering

Heeft u projectmatig extra personeel of specifieke kennis nodig? Zoekt u korte of langdurige vervanging? Onze consultants laten zien dat kwaliteit en flexibiliteit goed samen gaan. Wij denken graag met u mee over een passende invulling van uw personeelsbehoefte.

Executive search

Door eerst de strategie en ambitie van uw organisatie goed helder te formuleren. Onze ervaren recruitment consultants helpen u daar graag bij. Wij werven en selecteren vervolgens vrouwelijke kandidaten op management en directie niveau die oprecht gemotiveerd zijn voor uw organisatie. 

Kernwoorden van ons bureau zijn:

Compassie: elke opdracht is uniek
Creatief: snel schakelen en altijd op zoek naar het beste talent
Discreet: vertrouwen is het sleutelwoord
Strategisch: de juiste professional op de juiste plek
Unstoppable: we always aim higher

Wij bemiddelen al ruim 15 jaar professionals, vast en tijdelijk, op MBO+, HBO en WO niveau. Wij selecteren en stellen onze geschikte kandidaten aan u voor in lijn met de strategie en doelstellingen van uw organisatie.


CAMRON Recruitment beschikt over een database met kandidaten die voldoen aan de CAMRON Recruitment eisen:

 • Een of meerdere afgeronde HBO/WO opleiding(en)
 • Een afgeronde MBO opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring
 • Een uitzonderlijk hoge score op motivatie & ambitie

Naast deze eisen selecteren wij uw ideale kandidaat op basis van ons uitvoerig Werving & Selectieproces. Wij streven naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Iedere zoektocht is uniek en daarom bepalen we graag samen met u welke stappen doorlopen zullen worden.

Mogelijke stappen:

01 Opdracht

 • De eisen en wensen van de opdrachtgever worden verwoord in een helder en compleet functieprofiel voor opdrachtgever, kandidaat en CAMRON Recruitment

02 Voorselectie

 • CAMRON Recruitment gaat op zoek naar passende kandidaten in eigen database of netwerk en het functieprofiel wordt aangeboden aan de kandidaat
 • Er vindt een interview plaats tussen de kandidaat en een van de consultants van CAMRON Recruitment. Bij de intake geven wij aandacht aan de functie, organisatie, toekomststrategie, cultuur, huidige en gewenste managementstijl
 • Geschikte kandidaten hebben bewezen ervaring enerzijds en relevante vaardigheden en ambities anderzijds. Kandidaten worden aangeboden aan opdrachtgever door middel van het CV samen met een competentierapport van BDforWomen Executive Search

03 Selectie

 • Sollicitatiegesprekken van de opdrachtgever met onze kandidaat worden ingepland en achteraf geevalueerd
 • Assessments kunnen worden afgenomen en geëvalueerd

04 Afronding

 • Advies met betrekking tot arbeidsvoorwaarden
 • Contractbespreking met de kandidaat

05 Leadership Development

 • Voor het einde van de proeftijd volgt er altijd een evaluatiegesprek met opdrachtgever en kandidaat.. Wij herhalen dit na 6 maanden.
 • De executive search opdracht eindigt niet bij plaatsing van de kandidaat; Leadership Development Program na plaatsing maakt integraal onderdeel uit van ons proces. Wanneer u met onze kandidaat een overeenstemming heeft getekend, bieden wij de kandidaat geheel kosteloos ons Leadership Development Programma aan. Klik HIER voor meer informatie.  


 
Brochure BDforWomen Executive Search.pdf

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten hoe we ook uw organisatie sterker kunnen maken? We laten graag zien wat we voor u kunnen betekenen.

We zijn ook altijd op zoek naar vrouwelijke kandidaten met uitmuntende track records. Wij kijken er naar uit uw curriculum vitae te ontvangen.

Neem contact met ons op