KANDIDAAT

BDforWomen biedt oplossingen aan voor recruitment en carrière management van hoogopgeleide vrouwen met als doel; het profileren van de vrouw op de arbeidsmarkt in high-end posities.Altijd een persoonlijk gesprek

Kandidaten nodigen we altijd uit voor een persoonlijk gesprek. We controleren diploma’s, identiteit en referenties van eerdere werkgevers. Wij hechten veel waarde aan het interview.

Het proces

Als we voldoende aanknopingspunten vinden in uw cv en motivatie zijn dit de vervolgstappen:

  • Kort telefonisch interview.
  • Een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin wij graag willen horen wat uw  ambities en werkervaringen zijn. Uiteraard informeren wij u over passende vacatures.
  • Het maken van een online assessment.
  • Aanbieden van uw cv bij onze opdrachtgever(s).
  • Sollicitatiegesprek vindt plaats bij onze opdrachtgever.
  • Contractbespreking bij de opdrachtgever.
  • Evaluatiegesprek met u en onze opdrachtgever voor einde proeftijd en na 6 maanden in dienst. 

INSCHRIJVEN

Onderstaand formulier is bedoeld voor professionals die zich willen aanmelden en interesse hebben in toekomstige vacatures of opdrachten via BDforWomen. KLIK HIER om uw cv direct naar ons te mailen.


VACATURES

Doe hieronder een gratis test over jouw voorkeur gedrag?

In welke omgeving kom je wel en niet tot je recht en waarom?

Met deze test kun je meer inzicht krijgen in wie je bent, wat jouw voorkeuren zijn en wat er het beste bij je past als het gaat om werk of opleiding. De test is een vragenlijst, over psychologische types en is gebaseerd op het persoonlijkheidsmodel van de Zwitserse psychiater Carl Jung (1875-1961). De test helpt je sterke punten te indentificeren. Dit model is in de psychologie een populair model en wordt vaak gebruikt om persoonlijkheidsvragenlijsten te maken.

Er zijn totaal 16 mogelijke combinaties van de vier paren van tegenovergestelden.
Extraversion (E)- Introversion (I)
Sensing (S) - Intuition (N)
Thinking (T) - Feeling (F)
Judging (J) - Perceiving (P)