Business partner in de carrières van ambitieuze topvrouwen

 

The founder and owner

BD4Women BV staat voor Business Development for Women. Dit bedrijf, De Nieuwe Vrouw Reintegratie en CAMRON Recruitment zijn opgericht door Jennifer, een vrouw die met vallen en opstaan heeft geleerd om haar succesvolle bedrijven op een fijne manier te combineren met het moederschap. Ze is al ruim 20 jaar ondernemer, headhunter, gedragsdeskundige en businessmentor. Ze heeft een studie achtergrond in HR, Organisatiepsychologie, Arbeidsrecht en Mediation. 

Als organisatiedeskundige houd ik me het liefste bezig met de mens in relatie tot haar werk en werkomgeving. Ik ondersteun graag in carrière perspectieven, kijk met een kundige, frisse en ondernemende blik naar alles omtrent de personeelszaken in uw bedrijf met de focus op Diversiteit en Inclusiviteit. In 2020 heb ik de basisopleiding Mediation gedaan bij een MfN erkende opleider. Daarnaast kan ik ook als vertrouwenspersoon ingezet worden bij bedrijven. Ik ben lid van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen. Dit is een beroepsvereniging van vertrouwenspersonen Het doel van de LVV is het behartigen van de belangen en het ondersteunen van de aangesloten vertrouwenspersonen. De gedragscodes van het LVVV. Mijn lidnummer is 104522

Mijn succesdroom
Mijn bedrijven zijn mijn succesdromen die werkelijkheid zijn geworden. Ik geloof in de empowerment van en door vrouwen, die uitgaan van eigen kracht en die elkaars kwaliteiten benutten. Hard werken is nodig om je doel te bereiken, maar genieten van het leven net zo. Als het samen kan, voel ik mij in mijn element. Om succesvol te zijn heb je een sterke motivatie, toewijding en vooral elkaar nodig. Mijn missie is om duizenden vrouwen te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en hun carrière.

Mijn doel is om ambitieuze vrouwen te helpen ongeacht achtergrond, in het vervullen van hun zakelijke doelen. In de afgelopen jaren heb ik vele vrouwen geholpen met het bereiken van hun doelen in hun carrière, zowel landelijk als internationaal. 

Door mijn achtergrond heb ik een solide basis gecreëerd in alles wat ik doe. Ik weet hoe belangrijk het is om psychologische inzichten toe te passen voor een beter management van je bedrijf.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou. Ik organiseer masterclasses, female business retreats, en één op één coaching sessies. 

Als business mentor ondersteun ik vanaf het begin van je ondernemerschap en in elke opvolgende fase. Samen zorgen we ervoor dat je de meest voorkomende valkuilen en uitdagingen van het ondernemerschap de baas kan zijn. Ik ondersteun je niet alleen op inhoudelijk en praktisch vlak, maar begeleidt ook op mindset. Ik help je bij het herkennen van gedragspatronen, en help je deze te doorbreken en zo het beste uit jezelf te halen.


Ik werd geïnspireerd om te schrijven over "jouw droom werkelijkheid maken", omdat het nu het beste moment is voor vrouwen om meer controle te krijgen over onze financiële onafhankelijkheid, het omhoog tillen van onze business en onze carrières zonder excuses! Hoewel er grote stappen zijn gezet, zijn vrouwen nog steeds in de minderheid van macht in winst, leiderschap en bedrijfsinkomsten.

Dus, wat houdt vrouwen tegen van het verwezenlijken van hun passie, meer rijkdom en succes?

Als je merkt dat je ...

  • Dolgraag jouw succesdroom wil verwezenlijken, maar twijfelt aan jezelf
  • Niet weet hoe groot je zelfvertrouwen in je succesdroom is
  • Niet weet hoe je jouw droom realiseert
  • Deuren wil openen die je altijd gesloten houdt
Nou, je bent niet de enige. En NU kun je dit voorgoed veranderen!
  • Praat jezelf je succesdroom niet uit je hoofd. En laat het je niet uit je hoofd praten!
  • Heb een rotsvast vertrouwen en geloof in jezelf.
  • Overwin je angsten.

Met mijn E-book wil ik je inspireren en motiveren. Dit is de reden waarom ik blij ben om je mijn e-book GRATIS te geven. Klik hier en ontvang je e-book meteen.

  Ik geloof in de empowerment van en door vrouwen. Ik hoop je te mogen inspireren, motiveren en ondersteunen bij het behalen van je succesdroom. Samen kunnen wij die uitdaging aangaan! Hoe gaan wij deze uitdaging aan? Ik heb een manier gevonden hoe mijn passie werkt binnen mijn bedrijf.