ASSESSMENT & DEVELOPMENT IN LEADERSHIP

"Als arbeidspsycholoog houd ik me bezig met de mens in relatie tot haar werk en werkomgeving. Ik ondersteun je bij je loopbaan "weer" op te pakken. Ik ga op zoek naar de psychologische kern van het probleem, zoals een te hoge werkdruk, verveling in een functie of geen klik met collega's. Hierna kan ik door middel van bijvoorbeeld coaching, training of loopbaanadvies ervoor zorgen dat mijn cliënt weer plezier krijgt in haar werk, of de overstap maakt naar een andere, beter passende functie".  

-Jennifer Camron

Samengesteld pakket:

We starten wanneer de doelstelling of het plan van aanpak gedefinieerd is in een diepte interview. Vervolgens wordt een eerste assessment afgenomen dat zich richt op jouw leiderschapskwaliteiten en competenties. Daarnaast worden nog 2 assessments afgenomen die gericht zijn op je werkwaarden, je EQ en persoonlijkheid. 

Wat levert het je op:

  • Gemiddeld hogere prestaties
    Een Assessment draagt bij aan het voorspellen van de arbeidsprestatie, vooral intelligentie, conscientiousness en integriteit spelen daarbij een rol. 
  • Beter benutten van talent
    Het zelfinzicht neemt toe waardoor het beschikbare talent beter kan worden ingezet. Zo kun je je maximaal ontplooien.
Prijs: € 349,= excl. btw,

Assessment op maat

Onze assessments worden uitgevoerd binnen de context van uw business en in lijn met de specifieke rol en het niveau. Ik gebruik daarbij mijn ervaring in gedragsanalyse, cognitieve tests, diepte interviews en loopbaanontwikkeling. Bij het beoordelen van mensen kijk ik naar jouw competenties en naar het potentieel om de strategie tot een succes te maken. De strategie is zowel vertrekpunt als einddoel.

Prijs op aanvraag

Klinkt dit interessant voor jou? Stap binnen in mijn kantoor and let's do beautiful business together.

Het maakt niet uit in welke fase je in je carrière bent. Ik denk met je mee over de vragen, kansen, uitdagingen of blokkades waar jij tegenaan loopt. 

6 maanden Programma
Women in lead

Gezond verstand en uitblinken in menselijke interactie met een gezonde dosis lef

Toptalent laten groeien en behouden is essentieel voor goed presterende organisaties. Met ons Women in lead programma zorgen wij voor continue vermogensontwikkeling. BDforWomen ondersteunt organisaties belemmeringen te overwinnen op individuele en collectieve doelen die cruciaal zijn voor succes.


VERHOOG UW INVLOED EN IMPACT

Ondanks overtuigend bewijs dat meer diversiteit in het management de organisatorische prestaties verhoogt, blijft het aandeel vrouwen in belangrijke leiderschapsrollen laag in de meeste organisaties. Vrouwen staan voor een unieke reeks uitdagingen wanneer ze doorgroeien naar senior leiderschapsposities, waaronder onbewuste vooringenomenheid, een schaarste aan rolmodellen en een peergroup die voortdurend krimpt naarmate ze groeien in senioriteit.

Vrouwelijke leidinggevenden hebben zelden de gelegenheid om samen te komen en hun leiderschapservaringen te delen in een leeromgeving die directe relevantie en persoonlijke impact heeft. Ons programma Women in lead is ontworpen om deze omgeving te creëren. Het behandelt leiderschapskwesties die alle leidinggevenden treffen, in een forum dat de unieke uitdagingen voor vrouwen aanscherpt. Het creëert een netwerk voor vrouwelijke leiders van vandaag, waardoor ze in staat zijn om hun ambitie te behouden en te streven naar de top.