DEVELOPMENT IN LEADERSHIP

Het maakt niet uit in welke fase je in je carrière bent. Ik denk met je mee over de vragen, kansen, uitdagingen of blokkades waar jij tegenaan loopt. Ontwikkel jouw leiderschapsstijl en werk aan een persoonlijk actieplan voor voortdurende ontwikkeling door onze coachingmethoden.

6 maanden Programma
Women in lead

Gezond verstand en uitblinken in menselijke interactie met een gezonde dosis lef

Toptalent laten groeien en behouden is essentieel voor goed presterende organisaties. Met ons Women in lead programma zorgen wij voor continue vermogensontwikkeling. BDforWomen ondersteunt organisaties belemmeringen te overwinnen op individuele en collectieve doelen die cruciaal zijn voor succes.

VERHOOG JOUW INVLOED EN IMPACT

Ondanks overtuigend bewijs dat meer diversiteit in het management de organisatorische prestaties verhoogt, blijft het aandeel vrouwen in belangrijke leiderschapsrollen laag in de meeste organisaties. Vrouwen staan voor een unieke reeks uitdagingen wanneer ze doorgroeien naar senior leiderschapsposities, waaronder onbewuste vooringenomenheid, een schaarste aan rolmodellen en een peergroup die voortdurend krimpt naarmate ze groeien in senioriteit.

Vrouwelijke leidinggevenden hebben zelden de gelegenheid om samen te komen en hun leiderschapservaringen te delen in een leeromgeving die directe relevantie en persoonlijke impact heeft. Ons programma Women in lead is ontworpen om deze omgeving te creëren. Het behandelt leiderschapskwesties die alle leidinggevenden treffen, in een forum dat de unieke uitdagingen voor vrouwen aanscherpt. Het creëert een netwerk voor vrouwelijke leiders van vandaag, waardoor ze in staat zijn om hun ambitie te behouden en te streven naar de top.

Hoe effectief ben je als leider van impact en inspiratie in de competitieve werkomgeving van vandaag?

Leerdoelen:

  • Beoordeel iemands niveau van emotionele intelligentie in het omgaan met relaties met anderen in het bedrijfsleven en het bereiken van organisatiedoelen
  • Onderzoek sterke en zwakke punten voor het ontwikkelen van onze emotionele intelligentie
  • Leer bruikbare vaardigheden voor veerkracht en stressmanagement
  • Het gevoel en de perspectieven van anderen te erkennen door het empathisch vermogen te vergroten
  • Houd je integriteit hoog en vergroot je invloed van leiderschap

Wilt je meer informatie? Download hieronder de brochure met prijsopgave.