Wanneer vrouwen elkaar inspireren en motiveren, 

gebeuren er magische dingen.

Met ons platform Leading Ladies 2025 willen wij in het jaar 2025 een aantal van 1 miljoen vrouwen bereiken die wij met onze programma's empoweren en ondersteunen in financiële onafhankelijkheid. Dit platform doe ik in samenwerking met mijn partner coaches en trainers. 

MISSIE

Onze purpose: vrouwen in staat stellen een duurzame toekomst op te bouwen, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

Ons doel: een systeem leveren, waarbij mentorschap en training samen met producten en diensten worden gecombineerd, waardoor vrouwen bedrijven van duurzame waarde kunnen opbouwen en de economische en maatschappelijke vooruitgang kunnen creëren die de wereld wenst.

Houd deze pagina in de gaten. Meer informatie hierover volgt snel.

Liefs,
Jennifer

When souls connect, energy is activated & we become one combined force. Wees een spons. Absorbeer. Stel vragen. Luister goed. Raak geïnspireerd..

Word lid van onze exclusieve Mastermind Community en werk samen met een groep krachtige vrouwen voor wederzijdse verantwoording, motivatie, frisse ideeën en strategie. We plaatsen je zorgvuldig met de juiste groep vrouwen die toegewijd zijn aan hun doelen en je zullen helpen de jouwe te bereiken.

Onze Mastermind Community komt eenmaal per maand online samen en wordt gefaciliteerd door professionele coaches om ervoor te zorgen dat de groep op het goede spoor blijft en dat iedereen profiteert van samenwerking, coaching en gemeenschap door hun betrokkenheid en investeringen in de groep. Een van de grootste steunpilaren voor het groeien van je business is een Mastermind Community.


Onze Mastermind Community bestaat uit professionals en ondernemers die elkaar ondersteunen, met advies, door het delen van ideeën of praktische ondersteuning. De toewijding, het enthousiasme en de energie van de leden van onze Mastermind Community kunnen een enorme boost aan je business geven.


De grootste kracht van een Mastermind Community is dat het iedere deelnemer stimuleert het beste uit zichzelf te halen; door brainstormen, doelen stellen en elkaar aan afspraken te houden. Het is belangrijk dat ieder lid van onze Mastermind Community actief deelneemt. Ook kun je gebruik maken van elkaars netwerk, zodat een lead een warme lead is doordat je voorgesteld wordt door je collega Community Member.


In onze Mastermind Community krijg je enorme inzichten die echt een verschil maken voor jou persoonlijk en je business. De agenda wordt bepaald door de hele groep. Je krijgt feedback, deelnemers brainstormen met jou over de mogelijkheden en kansen voor jouw business en je wordt aan je afspraken gehouden.


Lidmaatschap Mastermind Community:

€ 19,95 per maand bij een abonnement van 6 maanden
€ 17,50 per maand bij een abonnement van 12 maanden