Wat opvalt is haar warme lach, sprekende ogen en een hartelijke begroeting. Zonder teveel woorden creëert ze een hoge gunfactor. Jennifer Camron, sinds 2014 eigenaar van Business Development for Women. Hèt coachingsbureau voor ondernemende vrouwen!

 

De vrouw van nu

Jennifer heeft gewerkt als consultant bij verschillende detacheringsbureau’s tot ze na een aantal jaar loondienst besluit haar ‘succesdroom’ waar te maken.

‘Met BDforWomen ben ik in staat mijn eigen koers te bepalen. Ik richt mij op de vrouw van nu omdat ze steeds meer in staat is privé en zakelijk in balans te houden. De man is allang niet de enige kostwinner meer. Dit biedt de vrouw de mogelijkheid ook haar ambities waar te maken. ‘

 

Niemand mag in de weg staan van je droom

Ze ziet bij een kennismaking direct al wat ze voor iemand kan betekenen. ‘Sommige vrouwen willen een volgende stap nemen in hun carrière, maar durven niet. Ik zie hun potentie.’ Haar meest recente uitdaging was een kandidaat met schulden. ‘Ik had voor haar de mogelijkheid voor een functie als verpleegkundige op Aruba, terwijl zij dacht dat vanwege haar schulden dit aanbod moest afslaan. Ik vind dat niets en niemand in de weg mag staan van je droom. Ik heb geholpen met een koffer, gezorgd voor een regeling met schuldeisers. Na een jaar was ze schuldenvrij en was ze inmiddels verhuisd van Aruba naar het even zo zonnige Curaçao.’

 

Een netwerk van talentvolle en ambitieuze vrouwen

‘Ik zie mezelf als een business coach én als life coach. Jennifer vindt dat vrouwen elkaar best mogen empoweren en richt haar pijlen op de ondernemende vrouw met een net gestart of lopend bedrijf. ‘Ik wil een netwerk van talentvolle en ambitieuze vrouwen neerzetten die uitgaan van eigen kracht en die elkaars kwaliteiten benutten. Om succesvol te zijn heb je een sterke motivatie, toewijding en vooral elkaar nodig. Met BDforWomen bied ik vrouwen de basis voor een eigen succesdroom.