Personal Coaching

Coachen van vrouwen, daar ligt mijn kracht en passie, aldus Chareen Soekardjo.  Jij hebt het eigenlijk wel goed voor elkaar, een leuk gezin, een goede baan of goedlopend bedrijf en fijne vrienden. Wanneer vriendinnen of bekenden jou omschrijven dan denken ze altijd dat het goed met je gaat. Maar als je heel eerlijk bent, mist er iets.


Wil jij:

• Meer uit het leven halen?

• Meer erkenning en waardering voor jezelf hebben?

• Meer in balans komen en blijven?

• Over drempels heen stappen?

• Tijd voor jezelf hebben?

• Jouw ambitie omzetten in handelen?

Dan is persoonlijke coaching precies wat je zoekt, wij passen onze werkwijze aan op jou! Daarbij staan jij en jouw doelen centraal, samen gaan we op zoek naar een plan van aanpak die geschikt voor jou is. Onze werkwijze bestaat uit trajecten die je los of gezamenlijk kan volgen. 

Oplossingsgerichte coaching (1 tot 4 sessies)

Kort maar krachtig traject waarbij we jouw mogelijkheden en doelen op papier zetten. Elke sessie krijg je meerdere handvatten aangereikt, jouw vaardigheden worden gestimuleerd. Wat je nieuw in de sessies leert, kan je meteen in de praktijk brengen. Dit traject is perfect voor echte aanpakkers, die snel resultaat willen zien.

Doelgerichte coaching (pakket van 4 sessies)

Een krachtig kortdurend traject om jou te motiveren oplossingen, mogelijkheden en doelen te zien. Balans terugbrengen, doelgericht te werk gaan en vernieuwde focus, dat is wat jou aanspreekt. Je bent een harde werker en investeert graag in jezelf? Dan is dit traject wat je nodig hebt!

Lifecoaching

Een coachtraject waarbij we kijken naar wat jij uit het leven wilt halen. Hoe gaat het nu echt met je? Zijn er zaken die je wilt veranderen op privé en/of zakelijk vlak? Waar ligt jouw passie en hoe geef je daar op dit moment vorm aan? Ook kunnen wij jou helpen als je jouw relaties meer diepgang wilt geven of als je er achter wilt komen waarom het je niet lukt om een balans te vinden. Een traject waarbij jou op weg helpen om jouw leven in te richten zoals jij dat wilt!

Bij alle trajecten zal je thuis ook flink aan de slag moeten, wij houden tussen de sessies door contact met elkaar. Je zal opdrachten meekrijgen waar je in de tussentijd aan kunt werken.

Klinkt dit interessant voor jou? Neem dan eens contact met ons op!