Voor de powervrouw!

 Ik zag een bijzondere foto. Een groep vrouwen werkzaam in het Witte Huis (Obama periode). Vrouwen die allemaal op eigen manier een bijdrage leveren aan het hoofd van een van de machtigste landen ter wereld. Een deel van de geschiedenis vastgelegd. Een mooi eerbetoon. Ik was onder de indruk. Het bracht mij op een idee.

Mensen samenbrengen heeft iets magisch
Mijn idee was het jaar af te sluiten met een groep vrouwen die ik bewonder en als rolmodellen zie. Vrouwen die niet lang geleden vol enthousiasme zijn gestart met hun bedrijf. Of die langer meedraaien en al vele ervaringen rijker zijn. Mijn doel was deze nieuwe generatie ondernemers kennis met elkaar te laten maken. Mensen samenbrengen heeft iets magisch.

Ik heb geleerd dat de kracht van netwerken ligt in het samenbrengen van mensen die elkaar willen helpen ook als ze elkaar net hebben ontmoet. Het is een balans van specialismen, verschillende achtergronden die elkaar aanvullen en.. elkaar aanvoelen.  Dat zag ik terug in de contacten die werden gelegd, de afspraken die werden gemaakt en beloftes die werden gedaan.

Een bijzonder moment
Daarom dit eerbetoon aan al die powervrouwen, deze ladybosses. Bedankt voor dit moment.  Ik wens jullie allemaal een ongelooflijk vruchtbare afsluiting van dit jaar en een komend jaar met nieuwe mogelijkheden. Dit bijzonder moment in de geschiedenis is voor jullie.

Met dank aan: Van der Valk hotel Almere, Shoptalent, Birdierock, DNA Community BV, Lucky no.7, Joya Sports, Improve 2 Impress, Connected2Care, Punchclub, Vaneveld Bewindvoering

[Ondertekst foto]
Vlnr: Dorien Tebbe, Patricia Parisius, Damaira Anijs. Risma Baghoe, Samina Joya, Jennifer Camron, Monique Dekker, Tania Cameron, Naima Amdaouech, Brigitte Vaneveld, Riba Azdidi, Ilja de Haan.