RULE  No1. JOUW BEDRIJF IS JOUW KRACHT

Masterclass Jouw Bedrijf, Jouw Kracht by Jennifer Camron
// Kijk diep naar binnen en onderzoek wat jou heeft gemaakt tot de vrouw die je vandaag bent. Vertaal dat naar de ziel van jouw bedrijf.


Jij bent die talentvolle vrouw met een net gestart of lopend bedrijf. Je bent op dit moment hard bezig om van jouw passie werkelijkheid te maken. Je bent op zoek naar handvaten en tools en je kunt net dat duwtje in de rug gebruiken om daar te komen waar je wilt zijn.

Wat gaan we samen doen? Hoe gaan we die uitdaging aan? De komende maand ga ik jou uitdagen. Mijn naam is Jennifer Camron. Ik ben een strategist, coach en jouw sparringspartner. Mijn missie is om met een frisse blik jou te motiveren en in je kracht te zetten. Ik ga je helpen bij de eerste fase van het ondernemersschap en bij het verbeteren van je ondernemersschapskwaliteiten. Samen zorgen wij ervoor dat jij in staat bent de meest voorkomende valkuilen en uitdagingen de baas te zijn.

Om dit te bereiken neem je actief deel aan het I Am My Business Program. We besteden aandacht aan:

·     Jouw leidersschapskwaliteiten

·     Je ontwikkeling en groei

·     Jouw unieke IK op de markt zetten

·     Je commerciele denken en handelen

Kortom jij bent na het programma in staat met jouw passie succesvol te zijn en een gezonde business te runnen. Ik geloof, als vrouwelijke ondernemer, dat jij in staat bent de baas te zijn over je eigen business. Succesvol zijn is een kwestie van tijd. Succesvol zijn overkomt je niet, succesvol zijn is een keuze. Samen gaan wij die uitdaging aan.

Liefs,
Jennifer Camron