RULE No 4 //HOUDEN VAN DEADLINES

Vraag je je af hoe je plannen soms misgaan omdat je tijd tekort komt? Omarm slim time management.
Masterclass Houden van deadlines - by Jennifer Camron

// Omarm slim time management

Een goede start brengt je meteen in de positieve flow om de hele dag productief te zijn. Maar hoe kun je je ochtend productief beginnen? In deze masterclass leer je alles over efficiënt werken, een goede planning maken en doelen stellen om zo het beste uit jezelf te halen.

Voor veel mensen zou de dag best wat langer mogen duren. Het lijkt wel of er geen eind komt aan alle werkzaamheden die nog gedaan moeten worden. In plaats van het kleiner worden van de stapels op het bureau, lijken ze alleen maar groter te worden. Kleine dingen blijven liggen, urgente en prangende zaken met een deadline worden op het laatste moment in te weinig tijd afgemaakt. Uiteindelijk gaat dit ten koste van het werk.

Er zijn behoorlijk wat trucs en tips om het werk beter te organiseren, te doen wat echt gedaan moet worden en misschien wat vaker nee te zeggen. 

Wat heb je geleerd na deze masterclass:
  • Doelstellingen concreet maken
  • Prioriteiten stellen 
  • Verantwoordelijkheid nemen voor je acties
  • Rust in je hoofd en werk creëren

Kortom jij bent na het programma in staat met jouw passie succesvol te zijn en een gezonde business te runnen. Ik geloof, als vrouwelijke ondernemer, dat jij in staat bent de baas te zijn over je eigen business. Succesvol zijn is een kwestie van tijd. Succesvol zijn overkomt je niet, succesvol zijn is een keuze. Samen gaan wij die uitdaging aan.

Liefs,
Jennifer Camron