RULE No 5 //HEALTHY ATTITUDE =  SUCCES

Zoek boeken die je motiveren, waarvan je leert waardoor je een betere versie van jezelf wordt.

Masterclass healthy attitude = succes by Ilja de Haan
// Ondernemen is topsport. En om topsport te kunnen bedrijven, heb je een gezond en energiek lichaam nodig.

Een goede start van de dag brengt je meteen in de positieve flow om de hele dag productief te zijn. Maar hoe kun je je dag productief beginnen? De cijfers liegen er niet om; werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. Veel ondernemers hebben hierdoor te kampen met burn-outklachten of lichamelijke problemen. BDforWomen vindt het belangrijk om ook bewustwording en ondersteuning te bieden op het gebied van preventie als ontwikkeling en ondersteuning. “De bewustwording bij bedrijven over het belang van goed gezondheids- en verzuimbeleid groeit, dat is heel positief. Want je bedrijf is vooral gebaat als je goed functioneert en inzetbaar blijft, ook op langere termijn. Duurzame inzetbaarheid betekent dat er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met het gezond runnen van je bedrijf Als je goed voor jezelf zorgt, ben je niet te stoppen in Mind, Body and Soul. Wij werken samen met Hello2Healthy. en hebben een speciaal ontwikkeld online programma voor jou in onze 10 rules. 

Samen met Hello2Healthy organiseren we ook Mindfulness en Yoga weekenden door heel Nederland. Wil je hier meer over weten, neem contact op of stuur een email. 

Kortom jij bent na het programma in staat met jouw passie succesvol te zijn en een gezonde business te runnen. Ik geloof, als vrouwelijke ondernemer, dat jij in staat bent de baas te zijn over je eigen business. Succesvol zijn is een kwestie van tijd. Succesvol zijn overkomt je niet, succesvol zijn is een keuze. Samen gaan wij die uitdaging aan.

Liefs,
Jennifer Camron