RULE #7 ONDERHANDEL JE WEG NAAR DE TOP

Een fempreneur kent haar waarde en weet hoe ze haar weg naar de top moet onderhandelen.
Masterclass Onderhandel je weg naar de top
// Een fempreneur kent haar waarde en weet hoe ze haar weg naar de top moet onderhandelen.
Als mensen je mogen, luisteren ze naar je. Als ze je vertrouwen doen ze zaken met je.

Deze masterclass is alleen bestemd voor succesvolle, gedreven en toegewijde vrouwelijke ondernemers die klaar zijn om een grotere impact in de wereld te hebben! Je zult leren hoe en werken aan het creëren van sales strategieën voor groei en het genereren van (meer) inkomsten..

Dat 'verkoopgesprek', waarom krijg ik een onzeker gevoel hierbij? Ik wil niet opdringerig overkomen, ik wil iemand niet tot last zijn.... wie kent het niet?  Er is een manier om jouw boodschap over te brengen zonder vervelend te zijn.... Het is JOUW BEURT om je zelfverzekerd en bevoegd te voelen om betalende klanten te geven die echt nodig hebben wat jij te bieden hebt!

Verkopen gaat niet over het manipuleren van iemand om iets te doen waar ze niet op zijn afgestemd. Het gaat om het ondersteunen van je prospects bij het bereiken van hun doelen en wensen! Ik heb een manier ontdekt hoe je met integriteit kunt verkopen door simpelweg de juiste businesspartner te zijn en klanten het beste te ondersteunen waar zij echt behoefte aan hebben.


Kortom jij bent na het programma in staat om met jouw passie succesvol te zijn en een gezonde business te runnen. Ik geloof, als vrouwelijke ondernemer, dat jij in staat bent de baas te zijn over je eigen business. Succesvol zijn is een kwestie van tijd. Succesvol zijn overkomt je niet, succesvol zijn is een keuze. Samen gaan wij die uitdaging aan.

Liefs,
Jennifer Camron