RULE #8 SOCIAL MEDIA & ONLINE SALES

Sales funnels are hot! Beheer de ervaringen van jouw leads en zet ze om in klanten.
Masterclass Social Media & Online Sales - by Jennifer Camron
// Sales funnels are hot! Je kunt de ervaring van jouw leads beheren en ze omzetten in klanten

Ik help je graag bij het behalen van je online succes!

In de sales funnel draait alles om de aanbieding die aan de lead moet worden voorgesteld en de verkoop die hieruit leidt. Een must is dat jouw berichten naar de leads doelgericht en krachtig moeten zijn. Het gebruik van een sales funnel kan potentiële nieuwe klanten over de streep trekken om het product bij jouw bedrijf af te nemen. Dit gebeurt uiteraard niet zomaar. De potentiële nieuwe klant kan door middel van een goed en doordacht plan geïnformeerd en overtuigd worden waardoor eventuele bezwaren weggenomen kunnen worden.. 

De grote fout die nog steeds wordt gemaakt is dat bedrijven denken dat een sales funnel hetzelfde is als een marketing funnel. Het grote verschil tussen deze twee funnels is dat een marketing funnel zich focust op de bekendheid creëren bij de doelgroep en de sales funnel zich bezig houdt om de doelgroep te verleiden tot een aankoop door middel van boodschappen die verstuurd worden.


Een sales funnel is essentieel voor ieder bedrijf die iets verkoopt via internet. Wanneer een sales funnel niet goed in elkaar steekt, is de kans groot dat de potentiële klant afhaakt in het proces.

Kort samengevat is een sales funnel een ‘’trechter’’ waarin leads worden getriggerd met geautomatiseerde berichten. Een sales funnel is bedoeld om miniconversies met de klant te realiseren en deze uiteindelijk over te gaan tot een aankoop van een product. Dit is een effectieve marketingtool die, wanneer goed opgebouwd en ingezet wordt, voor bedrijven een interessante bijdrage kan leveren in het verhogen van de omzet.

Wij hebben veel ervaring met het bouwen van sales funnels. Wij helpen je graag bij het bedenken van een succesvolle salesfunnel die je leads en klanten oplevert.

Kortom jij bent na het programma in staat om met jouw passie succesvol te zijn en een gezonde business te runnen. Ik geloof, als vrouwelijke ondernemer, dat jij in staat bent de baas te zijn over je eigen business. Succesvol zijn is een kwestie van tijd. Succesvol zijn overkomt je niet, succesvol zijn is een keuze. Samen gaan wij die uitdaging aan.

Liefs,
Jennifer Camron