GOLD

Investing in Women is not only the right thing to do but also the smart thing to do!

– Hillary Clinton


QUALITY WEEKEND IN BUSINESS. 


Dit programma is speciaal ontwikkeld voor Female entrepreneurs om hun potentieel te identificeren en te maximaliseren.


Voor onze retreat nodigen wij jou uit om onze gast in Hotels van Oranje in Noordwijk te zijn en de puls van mogelijkheden en inspiratie te ervaren. We gaan een overvloedig weekend door de energie van de stad te ontwijken. Er gaat weinig boven sparren over je business en wakker worden aan het strand. De frisse wind, het geluid van de golven en de zilte geur van de zee vindt iedereen heerlijk. Je zal zondagochtend wakker worden met een vernieuwd gevoel van zin en mogelijkheden voor je bedrijf.

Stel je voor, zaterdagochtend inchecken in het luxueuze Hotels van Oranje. We hebben alles voor je klaargezet in een privé vergaderruimte. We starten met een business yoga en vervolgen de ochtend met een volledige persoonlijkheids- en bedrijfscan om blokkades te verwijderen, problemen op te lossen en kansen te identificeren. 


Inhoud van de sessies in de ochtend:

  1. De kracht van een vrouw en wat het nodig is om een ​​vrouwelijke ondernemer te zijn
  2. Identificatie van je unieke vaardigheden
  3. Bouw een visionaire organisatie!
Voordat je het weet, is het tijd om te lunchen. We krijgen wat frisse zeelucht, resetten en gaan terug voor de tweede helft van onze werkdag. Verwacht meer dan alleen ideeën en inspiratie, maar implementatie en strategieën die tegen het einde van onze dag samenkomen.

Inhoud sessies in de middag:
  1. Effectieve strategische vraagstukken
  2. Organisatie ontwerp (en human resource) optimalisatie
  3. Effectieve leiderschap en delegatie strategieën
  4. Verbeteren van verkoop- en marketingstrategieën n.a.v. jouw cijfers & begroting voor directe omzetverhoging

Opgewonden door de mogelijkheden, ga je terug naar je hotelkamer om je klaar te maken voor een heerlijk diner en een gezellige avond.

Zondagochtend relaxen aan het strand, waar je geniet van het ontbijt, uitzicht op de zee en een terugblik op ons werk samen en de volgende stappen.

Dan is het tijd om te relaxen in 1 van mijn favoriete spa's voordat we met een toast eindigen. Waan je in een wereld van ontspanning en weldaad in het Pure Spa & Wellness: Beauty Oranje, dé luxueuze spa van het spetterende 5sterrenhotel.

Je gaat vol ideeën, energie en inspiratie 
terug naar de business wereld die op jou wacht. 

Prijs: € 2.497,- excl. BTW