Interview Jennifer Camron - Rodney Glunder van Glunderen met Glunder

-Hi Jennifer , Stel jezelf even voor aan de lezers!

Hey Rodney, bedankt voor het interview. Ik ben Jennifer Camron. Ik ben in de eerste plaats moeder van een tienjarige zoon. Ik ben een ondernemer, business & succes strategist voor vrouwen.


How to become a fempreneur - 't Ondernemersbelang

Om als ondernemer succesvol te zijn, heb je een sterke motivatie, toewijding én elkaar nodig. Aan het woord is Jennifer Camron, Managing Director van Business Development for Women uit Amsterdam. “Het is mijn ambitie om vrouwelijke ondernemers én ondernemende vrouwen optimaal van hun kracht te laten uitgaan, zodat ze groeien en bloeien.”

 

Niets mag je droom in de weg staan - Almere Bruist

Wat opvalt is haar warme lach, sprekende ogen en een hartelijke begroeting. Zonder teveel woorden creëert ze een hoge gunfactor. Jennifer Camron,  sinds 2014 eigenaar van Business Development for Women, oftewel BD4Women. Hèt coachingsbureau voor ondernemende vrouwen!


Haal het beste uit jezelf en je bedrijf - Foryou Magazine


Act like a lady Think like a boss - Almere Bruist

Mijn weg naar zelfstandig ondernemer zijn,  startte in de tijd van de Amerikaanse soapserie Dynasty. De hoofdrolspelers waren de rijke familie Carrington, eigenaar van olie-imperium Denver-Carrington. Ik had eigenlijk niets met Blake Carrington en zijn Krystle. Ik was dol op Alexis Colby, eigenaar van concurrent Colbyco. Wat mij zo aantrok in haar begreep ik toen ik ouder werd.


 

Voor de POWERVROUW - Almere Bruist

Onlangs zag ik een bijzondere foto. Een groep vrouwen werkzaam in het Witte Huis. Vrouwen die allemaal op eigen manier een bijdrage leveren aan het hoofd van een van de machtigste landen ter wereld. Een deel van de geschiedenis vastgelegd. Een mooi eerbetoon. Ik was onder de indruk. Het bracht mij op een idee.